Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 27 Ožujak 2015 09:43

Odbojkašice OŠ“Majstora Radovana“ najbolje u DALMACIJI

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon što su nas odbojkaši SSŠ“Blaža Jurjeva Trogiranina“ počastili titulom najboljih u Dalmaciji i odbojkašice OŠ“Majstora Radovana“ ponovile su uspjeh na domaćem terenu uz veličanstvenu publiku.

Poluzavršnica državnog prvenstva u odbojci za osnovne škole održana je u SD Vinka Kandije. Uz domaćine OŠ “Majstora Radovana“ tu su se našli i prvaci iz Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Prva utakmica održana je između domaćina i OŠ iz Šibenika. Iako su gosti pružili odličan otpor ipak protiv superiornije ekipe Trogira to nije bilo dovoljno, pa su domaćini pobijedili s 2:0 u setovima i s tako se plasirali u finale.

Druga utakmica odigrana je između ekipe iz Dubrovnika i ekipe iz Zadra , tu su bolji bili Dubrovčani koji su sa tom pobjedom također postali finalisti.

Kako samo jedna ekipa ide na Državno, a igralo se u dva dobivena seta, to je povećalo nervozu kod jedne i druge ekipe.

Prvi set naša ekipa je dominirala pobijedivši 25:15, drugi set je proigrala ekipa Dubrovnik predvođene svojom najboljom igračicom te su pobijedile 25:22. Treći set je naša ekipa zasluženo dobila 15:12 i s tim se plasirala u završnicu koja će se odigrati u Poreču 29. ožujka, 30. ožujka i 01.svibnja.

Još moramo naglasit kako su se naše igračice Antea Papić na poziciji (pucač,primač) i Sara Baturina na poziciji (tehničar) odličnim predstavama izborile za spisk za mlađu KADETSKU REPREZENTACIJU.

Za ekipu OŠ“Majstora Radovana igrale se: Antea Papić, Petra Brkan, Tina Bilić, Sara Baturina, Antea Baturina, Mia Žarković, Antonija Zelalija, Lorena Radić, Marija Ćurak, Davorka Gašić, Mia Jakus, Katarina Kojundžić.

Poslijednja izmjena dana Petak, 27 Ožujak 2015 09:51
HomeSPORTPOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala