Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 26 Ožujak 2015 09:51

Počinje Noćnjak 2015

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Od danas pa do 29. ožujka, u Trogiru, Marini i Kaštelima, a pod  pokroviteljstvom hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i posebnim pokroviteljstvom Međunarodnog vijeća za maslinovo ulje, održat će se ovogodišnja međunarodna manifestacija maslinara i uljara, „Noćnjak 2015.“
Otvaranje Noćnjaka bit će upriličeno u četvrtak, u 17.30 sati u hotelu Medena u Segetu.

Tijekom trodnevnog programa održat će se niz predavanja i radionica, s naglaskom na preventivno djelovanje i aktivnosti u slučaju elementarnih nepogoda i načina pripreme za narednu godinu. Među predavačima ove će se godine naći i stručnjaci iz Španjolske i Italije.

Uz izložbu i ocjenjivanje maslinovog ulja, ova godina donosi i izložbu te ocjenjivanje proizvoda od masline, poput proizvoda od maslinovog drva, prehrambenih artikala, krema i slično.

Ovom prilikom predstavnicima Grada Kaštela bit će uručena „Zlatna amfora“, za doprinos razvoja i očuvanja maslinarske tradicije na svom području, koje je Kaštelima dodijelilo Povjerenstvo za osobna i kolektivna priznanja Međunarodne manifestacije.

Za sve koji, bez noćenja u hotelu, žele sudjelovati na stručnim predavanjima i radionicama ili obići sajam i izložbu maslinarstva i uljarstva, ulaz je slobodan.

HomeDOGAĐAJITribina u organizaciji Savjeta mladih Grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala