Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 25 Ožujak 2015 10:26

Odbojkaši SSŠ "Blaž Jurjev Trogiranin" – PRVACI DALMACIJE!!!

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Učenici trogirske srednje strukovne škole najbolji su odbojkaši Dalmacije.

U Dubrovniku je 24.ožujka, održana poluzavršnica natjecanja srednjih škola za skupinu „Jug“ u odbojci za mladiće i djevojke.

Jaku konkurenciju činili su prvaci: Zadarske županije, Šibensko-kninske, Dubrovačko-neretvanske i naša škola "Blaž Jurjev Trogiranin" kao predstavnik Splitsko-dalmatinske županije.

-Naši odbojkaši su bez izgubljenog seta došli do titule najboljih u Dalmaciji,a kao prvaci Dalmacije idemo na Državno prvenstvo u Poreč, među šest najboljih ekipa u Hrvatskoj. Moramo naglasiti da smo igrali bez svog najboljeg igrača Marina Tomića koji je ozljeđen, a budemo li kompletni u Poreču, šanse da osvojimo jedno od prva tri mjesta u državi što je za Trogirsku odbojku velika stvar, rekla je trenerica Sandra Baturina.

Za SSŠ „Blaž Jurjev Trogiranin“ su igrali: Marko Sabljić, Damir Botić, Ante Botić, Jurica Marković, Bruno Križan, Mario Božan, Pavao Lovrić, Anđelo Britvić i Roko Malenica.

Ovaj tjedan je svakako u znaku odbojke u Trogiru. Sutra 26.ožujka,  OŠ Majstora Radovana je domaćin poluzavršnice natjecanja osnovnih škola za regiju „Jug“ - ODBOJKA za učenice. Početak je u 10.00 sati. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje odbojke da dođu podržati mlade trogirske odbojkašice.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 25 Ožujak 2015 10:31
HomeSPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala