Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 24 Ožujak 2015 10:12

Odličan uspjeh mladih rukometašica na državnom prvenstvu

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mlade trogirske rukometašice rođene 2002. i mlađe nastavile su niz svojih kolegica u prethodnim godinama plasmanom na završnicu državnog prvenstva u Umag.

Na završnici je sudjelovalo najboljih 16 ekipa iz svih regija. Trogirke su izabrane u izuzetno tešku grupu sa dva naša najpoznatija kluba, RK Podravka i RK Sesvete te domaćinom Umagom. Uspjele su nakon dramatičnih utakmica pokazati vrhunski karakter i proći u četvrtfinale. Za još teži ždrijeb pobrinula se ekipa RK Vranjic koja ih je čekala u četvrtfinalu kao branitelj naslova od prošle godine i što će se kasnije pokazati, kao novi/stari prvak. Za Trogirke je to bila nepremostiva prepreka, ali su opet pokazale karakter i borbu do posljednje sekunde tako da su mnogobrojni gledatelji mogli uživati u lijepoj predstavi. Na kraju su mlade rukometašice osvojile šesto mjesto pobijedivši ekipu Karlovca.

Nagradu za najboljeg strijelca je osvojila naša Natali Radić koja je kroz cijeli turnir pokazala visoku razinu igre i zalaganja. U klubu su izrazito zadovoljni s ostvarenim rezultatima što je pokazatelj izvrsnog rada i temelj za još kvalitetniji rad i bolje rezultate.

Za ekipu ŽRK Trogirka su nastupili: Paula Ćavar, Ela Turković, Natali Radić, Zorana Čaleta, Matea Tomić, Petra Radić, Marta Raukar, Ana Bolanča, Krešimira Lukač, Lorena Mlačić, Matea Brešan, Ivana Kuzmanić, Barbara Miše, Karmen Šago, Tija Cvijić, Nina Piteša, Mirela Belas, Marina Gašpić, treneri Ivan Perkušić i Tino Pavić.


Tekst i foto: Tino Pavić

HomeSPORTIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala