Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 27 Veljača 2015 12:29

HGK i HZZ u Trogiru ususret poduzetništvu

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Hrvatski zavod za zapošljavanje i Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Split u suradnji sa Gradom Trogirom organizirali su 27. veljače, u Gradskoj vijećnici, prezentaciju svojih programa pod nazivom „HGK i HZZ ususret poduzetništvu“.

Nazočne poslodavce i sve zainteresirane nezaposlene osobe u ime domaćina je prigodnim  riječima pozdravila pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i gospodarski razvoj  Patricija Pavlov, nakon čega su predstavljene mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i usluge Hrvatske gospodarske komore kao i mogućnost korištenja EU fondova za poduzetnike.

O mjerama aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje govorila je predstavnica HZZ-a Sanja Bezmalinović, dok je o uslugama  Hrvatske gospodarske komore zajedno sa suradnicima  govorila voditeljica Odsjeka za međunarodne poslove Goranka Košta, koja je naglasila kako je iznimno zadovoljna odazivom u Trogiru, jednim od jedanaest gradova za koje je tijekom veljače i ožujka predviđena prezentacija.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRSLAVUJI KAMERLENGA U ZNAKU NAJLJEPŠIH ŽENSKIH VOKALA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala