Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 24 Veljača 2015 12:22

Rukometašice ostvarile plasman na završnicu državnog prvenstva

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Igračice škole rukometa ženskog rukometnog kluba „Trogirka“ (rođene 2002. i mlađe) pobjedom protiv ekipe Splita 2010 ostvarile su plasman među 4 najbolje ekipe u regiji te su se plasirale među 16 najboljih ekipa u državi.

Na završnici državnog prvenstva u Umagu koje će se održati od 19.-22.ožujka ekipe će biti podijeljene u 4 grupe te će naša ekipa tražiti što bolji plasman. Veliki uspjeh je to za ovu generaciju te se u klubu nadaju da će to postati konstanta za sve ekipe u klubu, kao što smo već od njih i naviknuli.

Za uspjeh zaslužni su: kapetan Natali Radić, dokapetan Zorana Ćaleta, Paula Ćavar, Ela Turković, Petra Šoda, Matea Tomić, Petra Radić, Marta Raukar, Krešimira Lukač, Ana Bolanča, Ivana Kuzmanić, Matea Brešan, Lorena Mlačić, Marina Gašpić, Mirela Belas, Tija Cvijić, Nina Piteša, Barbara Ćaleta, Barbara Miše, treneri Ivan Perkušić i Tino Pavić.

HomeSPORTTreća etapa CRO RACE starta iz Okruga - snima se kamerama u vožnji te iz helikoptera koji će pratiti utrku iz zraka Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala