Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 19 Veljača 2015 11:30

Špaco novi trener Hajduka

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Novi trener Hajduka je Stanko Poklepović, a njegov prvi pomoćnik bit će Hari Vukas, piše na službenim klupskim stranicama hajduk.hr.

Tako se Edoardo Reja ipak neće drugi put vratiti u Hajduk, dogovor je propao pa su čelnici kluba odmah potražili novo rješenje. Za Hajdukovog trenera tako je ponovno imenovan Stanko Poklepović, koji će u petak ujutro voditi trening Bijelih u Zagrebu.

Naime, talijanski stručnjak je dugo vagao ponudu Hajduka,premišljao se i odugovlačio s odgovorom dok su čelnici kluba vjerovali da će pristati na uvjete, poboljšane tijekom pregovora.

Sinoć je u Rijeci bilo govora da će odluku donijeti do danas u podne, rastao se s Brbićem i Vučevićem koji su produžili za Zagreb te im se obećao javiti jutros. To je i učinio, sa zamolbom da mu daju još malo vremena - do ponedjeljka.

Tada su čelnici kluba odlučili prekinuti pregovore te pronaći rješenje u svom dvorištu.

Istaknimo i kako je 76-godišnjem Stanku Poklepoviću ovo četvrti put u karijeri kako stupa na dužnost Hajdukovog trenera.

Špaco  je tijekom svog posljednjeg mandata na klupi Bijelih tijekom 2010. godine u proljeće osvojio Kup, a potom na jesen izborio nastup u natjecanju po skupinama Europske lige.

Prvi put Poklepović je vodio Hajduk od 1984. do 1986. godine, a drugi put od 1991. do 1993. kada je Bijelima osvojio i naslov prvaka Hrvatske.

HomeSPORTDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala