Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 03 Veljača 2015 09:30

VIDEO: Nives kao Kolinda

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nives Celzijus snimila je novu pjesmu 'Kolinda' i prateći video spot uoči inauguracije nove predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Radi se o prepjevu pjesme Zdenke Vučković iz 1967. godine po kojoj je i nova predsjednica dobila ime. Nakon što su njezini fanovi aktualizirali ovu već zaboravljenu pjesmu, Nives nije mogla odoljeti njihovim željama da baš ona, na sebi svojstven način, snimi novu predsjedničku uspješnicu. Njezin stručni tim suradnika Nives je na jedan dan transformirao u predsjednicu Kolindu - nova popularna pundža kao predsjednička frizura te styling strogih i ravnih krojeva haljina zakopčanih do grla učinili su da naša estradna zvijezda u ovom spotu zablista poput izabrane predsjednice-  Uvijek sam podržavala žene pa tako i ovog puta želim na neki svoj način obilježiti povijesnu ulogu žene kao vrhovne zapovjednice u hrvatskom društvu. Gospođa izabrana predsjednica djeluje mi simpatično, obrazovano i dominantno. Kako sam vidjela u medijima, drago mi je da je i ona poput mene glavna šefica u svom domu. Sladak mi je i prvi hrvatski gospodin koji mi djeluje kao dobroćudni medo. Još kad sam čula da je za gospođu Kolindu navijala i moja draga kolegica Zdenka Vučković, koja je i mene podržala na promociji spota 'Bijesna' i udijelila mi pokoji savjet, a ja pametne savjete starijih i iskusnijih kolega uvijek poslušam, nisam dvojila da što prije trebam snimiti ovu pjesmu. Ovom obradom aktualnoj predsjednici želim puno sreće i uspješan mandat bez obzira hoće li stolovati u Visokoj ili na Pantovčaku. Moja publika i ja ovime želimo obilježiti početak njezine vladavine, istaknula je Nives Celzijus.

Pjesmu Kolinda u originalu je još početkom šezdesetih godina prošlog stoljeća snimila kanadska country pjevačica Lucille Starr. Tadašnja ex-yu šlager zvijezda Zdenka Vučković čula ju je na turneji sa pokojnim Ivicom Šerfezijem i odlučila je prepjevati na hrvatski jezik. Roditelji aktualne predsjednice 'Kolindu' su slušali često na tadašnjem Radio Zagrebu, pa čak i u autu na putu za rodilište. Kako je otac buduće predsjednice Branko Grabar želio sina i razmišljao samo o muškom imenu, kad se rodila djevojčica, majka Dubravka odlučila joj je dati ime Kolinda baš po toj pjesmi.

HomeZABAVAAUDIO: Dobra svirka je naša najbolja reklama Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala