Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 05 Siječanj 2015 07:04

Požar na brodici i na ugostiteljskom objektu

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Policijska uprava Splitsko dalmatinska dovršila je očevid požara na brodici u Trogiru i požara na ugostiteljskom objektu u Segetu.

Dovršen očevid požara

Dovršen je očevid požara koji je 3.siječnja  oko 13.20 sati izbio na brodici koja se nalazila na vezu  u pristaništu Soline u Trogiru. Utvrđena je sumnja kako je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. U požaru je oštećena kuhinja, salon i vjetrobransko staklo na palubi, a počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 45 tisuća kuna. Nad jednom osobom koja se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela u tijeku je  kriminalističko istraživanje.

Požar na ugostiteljskom objektu

Policija će danas utvrditi koji su uzroci požara koji je u subotu poslijepodne izbio na plažnom  objektu "Gušt" u vlasništvu 32-godišnjaka u Segetu Donjem. Trebalo bi biti poznato je li požar podmetnut kao što se prije tjedan dana pokazalo za skladište kafića "Padre" u samom centru Trogira, ili je pak riječ o tehničkom kvaru.

Vatra je buknula oko 17,30 sati, a plažni objekt koji se nalazi ispod hotela Medena je većim dijelom izgorio. Buktinja je uzbunila stanovnike, a probleme vatrogascima su stvarale i plinske boce koje su se nalazile u blizini plamtećeg objekta, pa je postojala opasnost od eksplozije. Požar se proširio i oštetio krov obližnjeg ugostiteljskog objekta, a osim uzroka nakon očevida trebalo bi biti poznato i kolika je šteta.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 05 Siječanj 2015 07:22
HomeTROGIRRAZGOVORI UGODNI: Šimun Katalinić povodom šest desetljeća u Odredu izviđača Trogir:„Najviše me veseli rad s mladima“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala