Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 26 Prosinac 2014 11:56

Udruga TOMS obilježila 25 godina djelovanja

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Članovi udruge TOMS s predsjednikom Ivicom Bašićem i dijelatnicima, obilježili su 25. godišnjicu djelovanja svečanom i radnom skupštinom, 20. prosinca u Hotelu Medena.

Uz brojne ugledne goste, gradonačelnika Antu Stipčića i čelnike susjednih gradova i općina, nazočnima se obratio predsjednik Ivica Bašić koji je rezimirao rad udruge kroz proteklu godinu. Osvrnuvši se na osnutak, Bašić je napomenuo kako je udruga u 25 godina djelovanja postigla zaista velik uspjeh, pokrenuvši brojne projkete od kojih je večina danas realizirana.

Izdvojio je slijedeće projekte: Institucionalna podrška, Osobni asistent, Asistent u nastavi, Pružanje stručnih usluga u dječjem centru i poludnevnom boravku, Dječji osmijeh, Zajedno možemo više, uređenje diječjeg igrališta, Vinskom cestom do humanosti i dobrote, Klape pivaju, a pisma liči, te javne radove. Dodao je kako je udruga kroz rad i dijelovanje u svrhu riješavanja arhitektonskih barijera i parkirališnih mjesta  željela pomoći invalidnim osobama ističući ih tako kao ravnopravne i jednake građane našeg društva.

U svečanom dijelu skupštine podijeljene su zahvalnice predsjedniku Bašiću koji je najvećim dijelom zaslužan za napredak udruge, te svima koji su pomogli njenom razvoju, a posebno volonterima. 

Poslijednja izmjena dana Petak, 26 Prosinac 2014 12:02
HomeINFORMACIJESpas našao u ljubitovačkom češnjaku Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala