Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\vispapa
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/vispapa
Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 11:59

Papa bend u Trogiru promovirao „Božić u Solinu“

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Novi nosač zvuka, treći po redu predstavio je VIS Papa bend u prepunoj trogirskoj prvostolnici na četvrtu nedjelju došašća.

CD prigodno nazvan "Božić u Solinu" odlično je primljen kod trogirske publike, a izvođačima uz koje je su kao gosti nastupili Anđela Kolar i klapa Mriža, zahvalio je katedralni župnik don Vinko Sanader.

Inače, Papa band djeluje kao glazbena sekcija Hrvatske katoličke zajednice "MI" u Solinu. Osnovan je 1998. godine prigodom posjeta pape Ivana Pavla II. solinskom marijanskom svetištu kad su predvodili pjevanje, a imali su čast pjevati prilikom dolaska Pape u Dubrovnik 2003. godine.

Band je i dobio ime u spomen na Papu. Pjevali su u brojnim mjestima i gradovima Lijepe naše. Redovito nastupaju na molitvenim susretima i euharistijskim slavljima u Solinu, na koncertima i drugim kulturnim priredbama.

Godine 2003. izdali su svoj prvi nosač zvuka duhovnih autorskih pjesama "Trag do tebe“, a 2008. predstavili su i drugi nosač zvuka "Kriste, vodi me". CD "Božić u Solinu" treći je njihov album.

{gallery}vispapa{/gallery}

HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala