Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\nadilo
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/nadilo
Četvrtak, 11 Prosinac 2014 11:55

Pomoć za hrvatskog branitelja Nikšu Nadila

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Teška i nezavidna situacija u kojoj se našao hrvatski branitelj Nikša Nadilo, prehranjujući sebe i dva sina s 800 kuna socijalne pomoći potakla je brojne Trogirane i građane cijele Hrvatske da mu pomognu svojim prilogom.

Danas su ga posjetili don Vinko Sanader i zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović koji su mu s volonterkama Caritasa uručili humanitarnu pomoć ispred Grada, crkve i Turističke zajednice te mu donirali simboličan novčani iznos.

- Mogu samo reći od srca hvala svima. Hvala Gradu Trogiru i svima koji su mi pomogli, ne zbog mene nego najviše zbog moje djece, koja će Božić zahvaljujući njima dočekati u pravom blagdanskom ozračju. Još jednom se pokazalo da je dobro činiti dobro, rekao je Nadilo, kojemu osim grada Trogira, nakon članka u Slobodnoj Dalmaciji žele pomoći dobri ljudi iz cijele Hrvatske.

- Na članak u Slobodnoj Dalmaciji o nezavidnoj situaciji u kojoj se našla Nikšina obitelj  reagirao sam odmah, obavijestio don Vinka, te s nekolicinom osoba pokušao prikupiti i nešto financijske pomoći, a iz crkvenog Caritasa došlo je i nekoliko vrećica hrane. Uključili su se i zaposleni iz turističke zajednice. Grad će svojom redovnom procedurom učiniti što može, rekao je zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović, dirnut zaista teškom Nikšinom životnom situacijom.

Nastojat ćemo pomoć i maloj Luci

U kontaktu smo i s  roditeljima male Luce koja pohađa dječji vrtić Trogir, a koja je teško bolesna, te im nastojimo biti pri ruci unatoč teškoj financijskoj situaciji. Svjesni smo da se uvijek može više i stoga pomažemo potrebitima, kako na osobnoj tako i na razini Grada, zaključio je Slade-Šilović.

{gallery}nadilo{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Prosinac 2014 12:02
HomeTROGIRPrikazujem sadržaj po oznakama: Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala