Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 11 Studeni 2014 11:02

Izložba radova dječjih vrtića Trogir

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

"Jemali ca lipje vengo doc na rivu sest na kornizu i gledat bile batele, jemali ca lipje?" - tako su mališani iz dječjeg vrtića Maslina kroz pjesmu i recitaciju o svom gradu uljepšali početak izložbe.

Cijeli program je vodila teta Anita Alić iz dječijeg vrtića Vrabac, a na otvorenju je prisustovao i zamjenik dogradonačelnika Radovan Slade Šilović koji je kazao da ovaj dekor koji je večeras imao priliku vidjeti teško opisati.

- Njihovi radovi i nastup kojim od malih nogu pokazuju ljubav prema gradu je izuzetan i vrlo mi je drago što su oni bili ti koji su otvorili prvu u nizu manifestacija koja se održava uoči Dana grada, rekao je Šilović.

U izložbi su sudjelovali svi dječji vrtići njih šest i svi su imali svoju temu koju su djeca sama birala tako je: vrtić Vrabac imao radove na temu „Pčela i med“, vrtić Maslina na temu „Srednjovjekovni Trogir“, vrtić Ribola 2 na temu „Promet“, vrtić Ribola 1 na temu „Anđeli“, vrtić Maslačak je imao radove na temu „Zubi, glazba i kućni ljubimci“,dok je vrtić Sunce iz Žednog obradio projekt od prošle godine na temu „More“ i „Jesen“.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 13 Studeni 2014 11:49

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeKULTURAIzložba radova dječjih vrtića Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala