Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\predstava
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/predstava
Utorak, 11 Studeni 2014 10:47

Amatersko kazalište oduševilo publiku

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

RAZREDNIK: Šta je ovo? Cijeli razred zapisan? Opet ste picali? Pa to više nije normalno. Predsjedniče ustani i govori! Šta je ovo bilo?

UČENIK: Ne znam ja razredniče, nisma ja kriv, nisam jučer bio u školi.

RAZREDNIK:  Zamjeniče, reci ti, da te čujem, ajmo, šta je bilo?

UČENIK: Ne znam ja razredniče, nisam ni ja bila u školi.

RAZREDNIK: Pa znam da nisi bila u školi, nisi ni mogla bit kad ste svi picali.......

Mali je to isječak iz predstave Amaterskog kazališta Trogir pod nazivom „8 frlj razred“ koja se jučer održala u prepunom Kneževom dvoru.

U predstavi je sudjelovalo 16-tak amaterskih glumaca koji su utjelovili profesore, ravnatelja, roditelje, učenike i ostale sudionike u predstavi.

Radnja se odvija u učionici u kojoj vlada nered, učenici su otkačeno obučeni, našminkani, imaju slušalice na ušima i sve ih zanima osim škole i učenja. Tu kreću problemi jer učenici nisu redoviti na nastavi i imaju negativne ocjene, a sami profesori se ne snalaze u svemu tome pa dolazi i inspektorica koja prijeti zatvaranjem škole....sve to je bio dio odlično uigrane predstave koja je nasmijala sve prisutne u prepunoj dvorani.

{gallery}predstava{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Utorak, 11 Studeni 2014 10:55

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeKULTURAAmatersko kazalište oduševilo publiku Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala