Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\putin06
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/putin06
Četvrtak, 06 Studeni 2014 09:01

"Ruski Galeb" zimuje u Brodotrogiru

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon što je luksuzna jahta “Čajka” na ruskom Galeb, duga 53,8 metara, službeni brod ruskog predsjednika Vladimira Putina, od veljače do sredine travnja ove godine bila na generalnom remontu u “Brodotrogiru”, u ponedjeljak je uplovila u tamošnju novootvorenu marinu.

Prema neslužbenim informacijama, brod izgrađen 2009. godine u Turskoj pod imenom “Leo Fun” – koji je za 40 milijuna dolara kupljen prije tri godine, u mandatu tadašnjeg prvog čovjeka Rusije Dmitrija Medvedeva – na zimovanju je u Servisnoj marini Trogir Danka Končara i tamo će ostati do kraja travnja iduće godine.

S obzirom na to da je cijena mjesečnog veza za brod te dužine 6000 eura, marina bi od “Čajke” mogla uprihoditi 36.000 eura.
Službene informacije iz Ureda za odnose s javnošću o tome do kada će jahta tamo ostati i je li možda u planu novi remont, nismo mogli dobiti. Voditeljica toga ureda Ivana Mitar rekla je kako nam, prema ugovoru o poslovnoj tajni, to ne može kazati. Potvrdila je tek kako se na vezu nalazi brod Ureda predsjednika Ruske Federacije.

“Čajka”, je na vezu na samom ulazu u marinu, pokraj tridesetmetarske jahte “Lucky bear”, vrijedne oko 2,5 milijuna eura, u vlasništvu jednog francuskog bogataša.

{gallery}putin06{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 06 Studeni 2014 09:48

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIR"Ruski Galeb" zimuje u Brodotrogiru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala