Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 29 Listopad 2014 09:58

VIDEO: Londiner makarsko-trogirski indie bend

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Londiner, mladi makarsko-trogirski indie bend, nakon uspješnog posljednjeg singla ''Billboard'' predstavlja novi singl ''Otkako ne rastem''! Četveročlani bend čine makarani Šime - vokal, Ivan na gitari, Antonino na basu i Trogiranin Marin Stojan na bubnjevima.

Ovo je drugi je singl koji najavljuje njihov debitantski album ''Sve te stvari čine se u pravu ali nisu'' kojeg će uskoro objaviti diskografska kuća Dallas Records.

Londiner možda na prvu vuče na London, no to je zapravo mađarski naziv za nosača prtljage u hotelu. Bend je objeručke prihvatio ovo ime benda upravo iz razloga što su neki članovi u hotelu radili kao londineri. Iako nastupaju svega tri godine, Londiner itekako imaju velikog iskustva sviranja u različitim bendovima. Sve te utjecaje poslušajte u njihovom novom singlu ''Otkako ne rastem''!Za videospot iskorišteni su kadrovi nezavisnog filma ''Čovek u belom'' koji je sniman u Vojvodini u mjestu Stanišić. U filmu su sudjelovali Jelena, Nikola, Nenad, Gojko, Bojan i Nemanja koji su uspješno zaokružili svoju priču sa novom pjesmom Londinera. Londiner je i ovaj put nastavio suradnju sa samostalnim umjetnicima u filmskom i kazališnom svijetu.

HomeZABAVATROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala