Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 12:52

Torcida potopila Okruk - 11:1

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U 5.kolu 2.HMNL-jug oba naša predstavnika doživili su poraz. Trogir je u gostima kod Mnk Jezera poražen sa 5:2, dok je Okruk na domaćem terenu ugostio Torcidu od koje je doživio veliki poraz od 1:11.

U sportskoj dvorani Vinka Kandije 25. listopada Torcida je deklasirala Okruk s uvjerljivih 1:11. Sam rezultat govori da od samog početka utakmica ide u jednom smjeru, tako je Torcida predvođena raspoloženim Gudelj-Velagom i Banićem deklasirala Okruk, koji nije imao odgovor na ovakvu igru gostiju. Treba svakako spomenuti da je Okruk nastupio bez Duvnjaka i Viljca, što se jako puno osjetilo u igri.

Već na poluvremenu gosti su imali uvjerljivu prednost (0:6) koja je mogla biti i uvjerljivija, ali je u dva navrata domaće spašavala vratnica. Golovi gostiju su mahom lijepo odigrane akcije, a ističemo gol Soče za 0:6 koji je postignut izuzetno atraktivno na ubacivanje Dubovca iz auta.

Kada su gosti u nastavku nakon 5 minuti igre došli do 0:8, domaći se odlučuju na igru s golmanom - igračem. Moramo reći kako je i sreća okrenula leđa domaćinu, jer je u 2 navrata udarac Dolića zaustavljao okvir gola. Gosti su pak kažnjavali svaki propust Okruka i iz kontri došli do velikih 1:11! Svakako treba naglasiti da je Gudelj- Velaga najbolji igrač utakmice sa postignutih 4 zgoditka.

U 6. kolu 2. HMNL-jug Trogir na domaćem terenu dočekuje Mnk Mejaši koji su 5. na ljestvici, a u goste kod Mnk Geniusa koji su inače posljedni na ljestvici putuje Okrug.

HomeSPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala