Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 24 Listopad 2014 10:04

Kronika 192 - provala u Trogiru

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Sažetak Policijske uprave splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, dva oštećenja tuđe stvari, teška krađa, krađa i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, na području PU splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, u kojima su lakše ozlijeđene tri osobe.

Izdvajamo:

Provala u kuću

Nepoznati počinitelj je od 10. do 22. listopada provalio u kuću 82-godišnjakinje u ulici Kardinala Alojzija Stepinca u Trogiru, te otuđio razne predmete u vrijednosti od oko 1500 kuna. Za počiniteljem i otuđenim predmetima se traga.   

Dovršena kriminalistička istraživanja 

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika, koje se sumnjiči da su 26. rujna na predjelu Punta u Omišu otuđili motociklističku odjeću, vrijedno 2200 kuna, u vlasništvu 39-godišnjaka iz Slavonskog Broda. Dio odjeće je pronađen i biti će vraćen vlasniku. Također, jedan od spomenutih maloljetnika se sumnjiči i za provalu u ugostiteljski objekt u Omišu, koja je počinjena 7. svibnja, a kojom prilikom je otuđen novac. Protiv obojice su podnesene odgovarajuće kaznene prijave.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom sa šireg solinskog područja, protiv kojeg je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je od 1. do 4. kolovoza provalio u prostorije klaonice u Dugopolju, u vlasništvu 53-godišnjaka, te otuđio razne željezne predmete, u vrijednosti od 4000 kuna.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Solina, koji je osumnjičen za krađu mobitela iz ugostiteljskog objekta u ulici Fra Grge Martića u Solinu. Mobitel vrijedan 4500 kuna je pronađen i vraćen vlasniku. Protiv 22-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

Nadalje, kaznena prijava je podnesena i protiv 21-godišnjakinje iz Splita. Sumnja se da je 11. rujna otuđila veću količinu parfema iz trgovine u Hektorovićevoj ulici u Solinu, kojom prilikom je počinila materijalnu štetu od oko 7000 kuna.

Policijski službenici su obavili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga je obavljena pretraga kuće osumnjičenika na širem solinskom području, a kojom prilikom je pronađeno i oduzeto ukupno 206 grama hašiša. Slijedi mu kaznena prijava.

HomeŽUPANIJAOčekuje se mutnoća pitke vode Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala