Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 16 Listopad 2014 09:15

Teško kolo za naše malonogometaše!

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Pred nama su susreti 4. kola 2.HMNL - jug!

U petak 17. listopada MNK Trogir kod kuće u sportskoj dvorani Vinko Kandija dočekuje Porto Tolero iz Ploča. Riječ je o momčadi koja je vrlo dobro otvorila ovu sezonu, tako da nakon tri kola ima 6 bodova i drži drugo mjesto na prvenstvenoj tablici. S druge strane Trogirani su prošlo kolo poraženi od Okruka(3:2), te se nakon tri kola nalazi na diobi od 8. do 11. mjesta s još tri kluba.

Bez obzira na kvalitetu i dosadašnje rezultate ove dvije momčadi, Trogirani se nadaju da bi kod kuće uz dobru igru mogli protiv Pločana izvući i pozitivan rezultat, iako realno gledajući prednost je na strani gostiju.

MNK Okruk iduću utamicu ide na teško gotvovanje u Šibenik kod velikog favorita MNK Crnica koji su jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje prvenstva. U dosadašnjem djelu prvenstva Crnica ima 100 postotni učinak te uvjerljivo drži prvo mjesto, dok su Okručani na diobi 6. mjesta s osvojena četiri boda. Sve osim pobjede Crnice bilo bi veliko iznenađenje i sigurno jedan veliki poticaj za igrače MNK Okruk.

Tablicu 2. HMNL - jug pogledajte u slici dolje.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Listopad 2014 09:40

Srodni sadržaj (po oznakama)