Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 10:44

Oliver i Rozga zajedno za malu Katarinu

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Neka od najvećih imena hrvatske glazbe sudjelovat će u humanitarnom koncertu za pomoć devetomjesečnoj Katarini Vladović iz Okruga Gornjeg koja je otišla na liječenje u Beč. Za sam početak uspiješnog liječenja teškog oblika sarkoma koji joj je dijagnosticiran potrebno je 35,000 eura.

Velik broj dobrih ljudi brzo se uključilo u humanitarnu akciju te je u nekoliko dana humanitarne prodaje u Trogiru prikupljeno gotovo 30 tisuća kuna, s tim da će prodaja doniranih sredstava biti nastavljena na sam dan humanitarnog koncerta.

U četvrtak, 09. listopada u Kuli Kamerlengo na humanitarnom koncertu za malu Katarinu nastupit će: JELENA ROZGA, OLIVER DRAGOJEVIĆ I DUPINI, ZORICA KONĐA, ALEN NIŽETIĆ I JESSY BAND, MERI CETINIĆ, KLAPA CAMBI, PETAR DRAGOJEVIĆ, KUD KVADRILJA, KLAPA CIOVO, SEGETSKE MAŽORETKINJE, MILAN TERZE, DINA STIPČIĆ, SLAVEN JURIĆ, GRUPA SURYA, DALMATINO i KUU Andrija Matijaš Pauk iz Marine.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti u Turističkoj zajednici Trogira i turističkoj agenciji Atlas te na ulazu na sam dan koncerta.

Osim ovog koncerta kula Kamerlengo će u subotu 11.10. ugostiti neka od velikih imena elektronske scene na humanitarnom Tech house i Techno partyju. Za pultom će paliti Pero Fullhouse, Silvio Hrabar, Tome R i Duke Hervie. Za ovu glazbenu poslasticu biti će potrebno izdvojiti također 30 kuna ali možete biti sigurni da će apsolutno svaka od njih završiti tamo gdje je potrebna.

Još jednom podsjećamo da uplate za malu Katarinu Vladović možete izvršiti na ovaj žiro račun:

Primatelj: Katarina Vladović (Zagrebačka banka) Trogir
BROJ DEVIZNOG RACUNA (IBAN): HR2523600003242254408  SWIFT/BIC: ZABAHR2X
BROJ ŽIRO RACUNA (IBAN): HR8323600003116436992

HomeTROGIRU ponedjeljak slavimo blagdan Gospe od Karmela Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala