Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 03 Listopad 2014 11:44

Održan sedmi Sajam dobrote

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Pokažimo dobrotu, razgledajmo i kupimo nešto što su izložili ovi dragi ljudi, rekao je gradonačelnik Ante Stipčić otvarajući, 03. listopada, sedmi po redu Sajam dobrote u organizaciji Doma za psihički bolesne odrasle osobe na Čiovu.

Ujedno je zahvalio svim djelatnicima domova koji marljivo i sa srcem radu s onima kojima je pomoć najpotrebnija. U prigodnom programu su nastupile Kaštelanske mažoretkinje i KUD Kvadrilja, a sudionicima se, na Trgu Ivana Pavla II,  obratila i ravnateljica čiovskog doma Jakica Šimić, zaželjevši im ugodnu dobrodošlicu i uspješno izlaganje na humanitarno-prodajnoj izložbi.

Uz župnika Župe svetog Lovre don Vinka Sanadera koji je blagoslovio manifestaciju, istoj je uz zamjenike gradonačelnika Radovana Sladu-Šilovića i Filipa Anđelića nazočila Helena Bandalović, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Splitsko-dalmatinske županije. Uz štićenike doma na Čiovu svoje su radove izlagali :Centar za rehabilitaciju „Mir“,Udruga za inkluziju „Lastavice“,Centar za rehabilitaciju „Roman obitelj“ te Udruga „Toms“. Razne suvenire, slike, ručne radove, nakit, maslinovo ulje i ostale ekološke proizvode korisnici su izradili u okviru radne terapije, a kako su rekli veseli ih ponovni dolazak u Trogir, dogodine na osmi po redu Sajam dobrote.

HomeTROGIRPrikazujem sadržaj po oznakama: Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala