Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\iom2014
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/iom2014
Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 02 Listopad 2014 10:25

Škrlj i Vesanović jedre na Europskom prvenstvu

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Trogirani Mario Škrlj i Vedran Vesanović nalaze se u Italiji (jezero Garda) zajedno s ostatkom hrvatske reprezentacije gdje se od 27. rujna do 03. listopada održava Europsko prvenstvo IOM klase.

Kako to obično biva prva dva dana bila su rezervirana za prijave i premjeravanje. Drugi dan u popodnevnim satima je odrađen i jedan kvalifikacijski plov za raspored po skupinama.

Prvi dan natjecanja započeo je u ponedjeljak. Uz konstantan vjetar, jutarnji sa sjevera za koji su bila potrebna A jedra i popodnevni zapadni za B jedra, te uz travu koja ometa metarske brodove i zadaje im manje probleme, odrađena su 4 plova (najgori rezultat se odbacio).

Naš dvojac jedrio je s promjenjivim rezultatima, nešto bolji bio je Mario Škrlj koji se pretposljednjeg dana natjecanja nakon 10 jedrenja nalazi na 6. mjestu, dok je Vedran Vesanović 46.

Hrvatska reprezentacija inače je najbolje plasirana u svijetu, ali su se zbog promijenjivih uvjeta na jezeru naši jedriličari raspršili po ljestvici rezultata koja broji 76 natjecatelja.

U iščekivanju novih rezultata pozdravljamo naše reprezentativce i želimo im puno uspjeha.

{gallery}iom2014{/gallery}
Izvor: jk Trogir

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 02 Listopad 2014 10:39

Srodni sadržaj (po oznakama)