Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 27 Rujan 2014 07:08

Zadnji rujanski vikend donosi temperature do vrlo toplih 26°C

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Počeo je zadnji vikend rujna, a za razliku od mnogih vikenda prije njega, ovaj će nam donijeti obilje sunca.

Bura i tramontana će obilježiti subotu, no tijekom nedjelje će sjeverne vjetroviti oslabiti i prestati. Danas će biti pretežno sunčano, tek povremeno uz malu naoblaku. Puhat će slaba do umjerena bura i tramontana, podno Velebita i ponegdje u Dalmaciji jaka. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 8 do 13°C, uz obalu i na otocima od 14 do 19°C. Najviše dnevne temperature od 22 do 25°C.

Stabilno i pretežno vedro vrijeme nastavit će se tijekom nedjelje. Samo je ponegdje u zaobalju popodne moguć umjeren razvoj naoblake. U noći će puhati slaba do umjerena, podno Velebita i pojačana bura. Danju će bura prestati i okrenuti na slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak koji će samo ponegdje prolazno na moru Dalmacije biti pojačan. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 7 do 12°C, uz obalu i na otocima od 14 do 19°C. Najviše dnevne temperature od 23 do 26°C.

Pretežno sunčano bit će tijekom ponedjeljka. Ujutro je ponegdje moguća sumaglica i magla, a danju u zaobalju umjeren razvoj naoblake. Noću tiho ili slaba bura, danji tiho ili slab jugozapadnjak. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 7 do 12°C, uz obalu i na otocima od 14 do 19°C. Najviše dnevne temperature većinom od 23 do 25°C.

Izvor: Crometeo

 

 

HomeINFORMACIJETrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala