Ispiši ovu stranicu
Utorak, 16 Rujan 2014 07:11

Segećanin Adrian Peović novi prvak Hrvatske

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Segećanin Adrian Peović (JK Marina Kaštela) i Lara Manestar (JK Val Crikvenica) novi su prvaci Hrvatske u klasi optimist za djecu do 12 godina.

Svečanom podjelom nagrada ispred prostorija škole jedrenja JK Zenta zaključeno je Otvoreno Prvenstvo Hrvatske za klasu optimist za djecu do 12 godina.

U nedjelju 14.rujna, zadnjeg dana Otvorenog Prvenstva Hrvatske održan je jedan plov, a jedrilo se po laganom maestralu, što je na ruku išlo laganijim optimistima - pobjednik Adrian Peović težak je samo 32 kilograma. S ukupno pet održanih plovova prvenstvo što ga je organizirao JK Zenta je uspjelo. U konkurenciji 107 natjecatelja nakon pet jedrenja ukupno je najbolji Adrian Peović, koji je nagrađen novim jedrom Victory za optimista, ispred Lare Manestar i Petre Mastelić. Treća u konkurenciji djevojčica je Karla Prgomet.

Tradicionalno, nagrada je dodijeljena i najmlađem sudioniku regate, a to je Lucijan Brničević, rođen 19.6.2007. Lucijan je završio tri plova i u ukupnom poretku zauzeo 92. mjesto.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim sudionicima regate!

Izvor: JK Zenta

Gostovanje mladog Adriana Peovića u eteru Gradskog radija Trogir 95,6 Mhz poslušajte u četvrtak, 18.rujna s početkom u 10:30 h.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 16 Rujan 2014 08:54