Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 09 Rujan 2014 07:43

Dijelimo ulaznice za Klapu Intrade

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Uz brojna koncertna događanja na red je stigla i „klapska pisma za srce i dušu“. Topli glas i iskrena interpretacija, šire emocije i bez imalo glume oduševljavaju publiku, a pjevajući pogađaju točno u dušu.Ove subote, 13. rujna Tomislav Bralić i klapa Intrade pjevaju u primoštenskoj Aurori.

Tomislav Bralić, sjajni zadarski pjevač sa specifičnim mističnim baritonom svojim pjesmama i interpretacijom osvaja srca publike s glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje. Svaka njegova izvedba ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja. Tomislav Bralić i klapa Intradesu uz besprijekorni glazbeni izričaj i izraženu sugestivnost u izvedbama pjesama postavili nove klapske standarde.

Između njih i publike postoji neka čudna tajna veza. Koncerti su uglavnom rasprodani i svake godine se s nestrpljenjem očekuju. Pretprodajna cijena ulaznica je 60 kn u sustavu Eventima i Adriaticketa. Svojim su radom izborili najviši status među hrvatskim glazbenicima, a njihovi brojni nastupi na domaćim i inozemnim festivalima urodili su brojnim i značajnim nagradama od kojih je najistaknutiji „Porin", za izvedbu pjesme „Moja jube". Na koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata. "Da te mogu pismom zvati", "Vilo moja", "Ne damo te pismo naša", "Zora bila", "Kad je pošla ća", "Piva klapa ispo' volta", "Karoca" samo su neki od hitova u koje se publika zaljubila baš kao i u posljednji predstavljeni hit "Lipoto".

Trogir portal daruje čitatelje s dva puta po dvije ulaznice. Potrebno je samo poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. svoje podatke, a imena sretnika ćemo objaviti u programu Gradskog radija Trogir u petak u 11:30.  U tom terminu imate priliku osvojiti još ulaznica koje vam daruje Gradski radio Trogir.

 


Poslijednja izmjena dana Utorak, 09 Rujan 2014 08:34
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala