Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 08 Rujan 2014 09:21

Pohotnik s Marjana na slobodi

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U subotu, 6.rujna u popodnevnim satima na Kašjunima u Splitu 23-godišnji mladić je 33-godišnjoj ženi pokazao prezervativ. Nekoliko dana prije, točnije 1.rujna za uznemiravanje na Marjanu od strane iste muške osobe prijavila je 27-godišnja maratonka Nikolina Šustić.

Nakon što je u nedjelju doveden na Prekršajni sud u Splitu, 23-godišnji mladić se rasplakao pred sutkinjom. Na sud je došla i njegova majka koja je upozorila da njen 23-godišnji sin ima psihičke probleme pa je sutkinja Prekršajnog suda odlučila da se na njim provede psihijatrijsko vještačenje. Tek kada ono završi i ako se dokaže da je mladić ubrojiv, moći će se pristupiti izricanju prekršajne sankcije. Mladić je pušten na slobodu, ali mu je sud izrekao mjeru zabrane približavanja mjestima gdje je krenuo prema dvjema ženama.

Mladić do sada nije činio ovakva i slična djela i uopće nema krim-dosje. Treba navesti da ni u jednom ni u drugom slučaju nije bilo fizičkog kontakta, nego je u pitanju neprimjereno ponašanje koje se sankcionira prekršajno, a ne kazneno.

Izvor: slobodnadalmacija.hr


HomeŽUPANIJAOčekuje se mutnoća pitke vode Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala