Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 27 Kolovoz 2014 06:22

Zlato i 4. mjesto s međunarodnog turnira u Međugorju

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Rukometašice škole rukometa novog kluba „Trogirka“ vratile su se iz Međugorja s velikog međunarodnog memorijalnog turnira s odličnim rezultatima. Na devetom memorijal turniru „Stanko Sivrić“ – Međugorje 2014 nastupilo je više od 30 klubova s preko 1000 sudionika.

Turnir se odigravao na terenima sportskog centra „Circle“ u Međugorju u tri kategorije po svakom spolu. Valja istaknuti da su na turniru nastupili eminentni klubovi RK „Croatia Osiguranje Zagreb“, Akademija Balić-Metličić, selekcija ekipe iz Katara, dvije rumunjske ekipe, te mnoštvo ostalih klubova iz regije.

Naše rukometašice su otišle na turnir s dvije generacije cura s preko 30 igračica pod stručnim vodstvom trenera Tina Pavića i trenerice Mirjane Runtić.

Djevojčice „A“ su završile turnir bez poraza i prikazale su odličnu igru i zalaganje te su na kraju osvojili zlatnu medalju u finalu koje je bilo na odličnoj razini rukometne igre te s mnoštvom gledatelja. Iz redova našeg kluba za najbolju igračicu je proglašena Natali Radić.

Mlađe kadetkinje su završile turnir na 4.-tom mjestu uz vrhunsku igru i brobenost. U grupi su za jedan gol u zbroju gol razlike ostale kratke za prvo mjesto dok su u utakmicama za finale i za treće mjesto izgubile 1 razlike.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Kolovoz 2014 06:25
HomeSPORTOvaj vikend počinje Croatia-Blizna Cup Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala