Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\misespot
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/misespot
Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 12:01

„Lanterna“ Tomislave Miše Tommy zasvijetlit će u Trogiru

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Cimatorij, palača Ćipiko i ostale gradske znamenitosti postale su idealna scenografija za spot Trogiranke Tomislave Miše Tommy i njezinu pjesmu Lanterna koju je premijerno izvela na trogirskom festivalu Slavuji Kamerlenga.

Spot je sniman 25. kolovoza, uz neizostavan KUD Kvadrilja bez kojih, kako kaže Tommy, video ne bi bio to što je. 

- Lokacije na kojima snimamo su idealne, cijeli je Trogir ustvari predivna scenografija za spot. Za Cimatorij me vežu predivne uspomene, to mjesto je lanterna moga života, kazala je Tommy, dodavši kako je u pregovorima sa diskografskom kućom za izdavanje albuma, a Lanterna je samo uvod u taj projekt. 

{gallery}misespot{/gallery}

Za kvalitetan video i režiju spota zadužen je Omega film iz Zagreba, a svjetlo dana ugledat će za otprilike mjesec dana.
Poslušajte pjesmu Lanterna.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 12:04
HomeZABAVAAUDIO: Dobra svirka je naša najbolja reklama Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala