Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 12 Kolovoz 2014 09:26

Otuđen bicikl - šteta 3800 kuna

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U zadnje vrijeme zaredale su se krađe bicikala na području Trogira.

Tako je tijekom noći 11. kolovoza, ispred ugostiteljskog objekta u ulici Kneza Trpimira u Trogiru, za sada nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 31-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi 3800 kuna. Traga se za počiniteljem i otuđenim biciklom.

Kako bi se izbjeglo neželjeno još jednom podsjećamo na policijsko upozorenje građanima da ne ostavljaju bicikl otključan niti na 2-3 minute, jer je kradljivcu dovoljno nekoliko sekundi za krađu. Važno je uvijek zaključavati svoj bicikl, koristeći jače lance za zaključavanje, odnosno držati ih u osiguranim prostorima, zaključanim dvorištima ili u svom vidokrugu.
 
U pojedinim slučajevima kad vlasnik prijavljuje krađu, policiji daje nepotpune podatke, jer ne zna broj, tip, model bicikla. Stoga bi bilo najbolje fotografirati bicikl, te sačuvati fotografiju koja će pomoći policiji u slučaju krađe. Također se preporučuje praćenje vijesti i obavijesti na internet stranicama policijske uprave koja povremeno organizira aktivnosti prepoznavanja pronađenih i napuštenih stvari.

HomeTROGIRTOMS TROGIR: Besplatna informativno-edukacijska predavanja za nezaposlene Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala