Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\ljetnikarneval
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/ljetnikarneval
Ponedjeljak, 28 Srpanj 2014 08:13

Maškarana „Happy“ povorka

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Da je Trogir grad sretnog trenutka moglo se primijetiti 26. srpnja kada je ulicama grada i trogirskom rivom prodefilirala maškarana povorka.

Peti je to po redu ljetni karneval koji je pod nazivom „Happy Trogir“ organizirala udruga Rašpin Jute, a u kojem su uz trogirske sudjelovale i maškare  Kaštela i Vranjica.

Vesela povorka predvođena DVD-om Trogir, Valom, kočijom s kraljicom, Narodnom glazbom Trogir, Segetskim mažoretkinjama, članovima udruge Rašpin Jute prodefilirala je od Fortina, preko rive do kule Kamerlengo gdje se program nastavio uz dobru zabavu.

-Večeras  čvrsto držimo čuperak našeg Kairosa, svi smo sritni i lipo se zabavljamo u našem dragom „Happy Trogiru“ – poručio je predsjednik Udruge Rašpin Jute, Tonći Barada ponosan na činjenicu što se ovogodišnjem karnevalu priključio i velik broj turista.

Sve maškare i gosti grada mogli su se poslužiti „bolognesama“ i sudjelovati u prigodnoj lutriji, a glavnu nagradu - pršut, dobila je Ivanica Turković.

Za ples i cjelovečernju zabavu bila je  zadužena je Grupa ALLEGRA, koja je nazočne zabavljala do kasno u noć. 

{gallery}ljetnikarneval{/gallery}

HomeZABAVAObjavljen raspored nastupa po danima na festivalu ULTRA Europe Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala