Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 17 Srpanj 2014 07:19

Kreće preuređenje trogirske dijalize

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

- Sigurno ćemo slijedeće godine krenuti s preuređenjem trogirske dijalize jer je to temeljni problem trogirskog Doma zdravlja, od čega proizlazi uređenje i preuređenje ostalih ambulanti i to ne samo u Trogiru, nego i u susjednim mjestima, rekao je Dragomir Petric, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, koji je na inicijativu gradonačelnika Ante Stipčića s kolegicom Helenom Bandalović, pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji sudjelovao na radnom sastanku u Trogiru, čija je tema bila rješavanje problematike u zdravstvu.

- Do zgrade Doma zdravlja u Trogiru preko vlastite zemlje ne možemo zbog tamošnjeg parkinga. Naprosto nedopustivo! Već odavno planiramo dovesti optički kabel koji bi uskoro trebao biti spojen na digitalizirani rendgen, ali zbog tog problema ne možemo. Nevjerojatno, tražili smo i sudsku mjeru ali zasada ništa od toga - rekao je Dragomir Petric.

- Dotakli smo se svih tema, od ustrojbenih problema Doma zdravlja, Hitne pomoći, o načinu kako se trenutačno pruža zdravstvena zaštita, o tome što bi mogli unaprijediti, kazao je Petric, a osvrnuvši se i na pedijatriju u Trogiru rekao je kako se broj pedijatara trenutno po napucima ministra zdravstva ne može povećati.

- Trogir  je nekada bio najbolji u građevinskom smislu izgleda Doma zdravlja, a danas je nažalost najgori. Stoga ćemo nastojat više sredstava investirat u Trogir, zaključio je Petric.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Srpanj 2014 07:46
HomeTROGIRFOTO: Trogirski karneval Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala