Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\remi
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/remi
Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 16 Srpanj 2014 11:10

„Partija remija“ u dvorištu Muzeja

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Tragikomedija "Partija remija" u režiji Zlatka Svibena, nastala po Pulitzerom nagrađenom predlošku američkog dramatičara Donalda L. Coburna izvedena je u dvorištu Muzeja grada Trogira.

U njoj je riječ o dvoje starijih ljudi koji se sreću u staračkom domu i govori o svemu onome što nosi starija životna dob i život u takvoj zajednici.

Histrionski doajeni Žarko Potočnjak i Branka Cvitković u predstavi igraju glavne uloge, a ostvarena je u suradnji s iluzionističkim kazalištem Mak Teatar, čiji glumac Leonardo Krakić u njoj igra lik iluzionista te su gledatelji imali priliku pogledati i neke mađioničarske trikove.

-Moram reći da je ovo bila stvarno vrhunska publika, koja suosjeća sa situacijom koja je dosta otužna i tragična. Ovo je samo jedan naš mali doprinos generaciji treće životne dobi – rekao je Žarko Potočnjak dodavši kako je dvorište Muzeja grada Trogira zaista idealno za partiju remija.

{gallery}remi{/gallery}

Srodni sadržaj (po oznakama)