Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\jedrenje1407
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/jedrenje1407
Ponedjeljak, 14 Srpanj 2014 11:56

Vrijedna donacija školi jedrenja

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

- Ovo mi je druga godina u ljetnoj školi jedrenja i baš mi je lipo - rekla je sedmogodišnja Magdalena koja je odlučila i ovo ljeto pohađati školu jedrenja u kojoj je naučila sve o vjetrovima na Jadranu, stranama svijeta, čvorovima, dijelovima broda pa čak i kako upravljati jedrilicom.

I sve to kroz igru i druženje sa svojim vršnjacima. Ona i njezini kolege zasigurno ne bi tri puta tjedno dolazili u JK Trogir da im treneri Tudor Bilić i Dario Peraga nisu prirasli srcu.

Trenerski dvojac ističe kako je za djecu ova škola od velike važnosti jer u njoj nauče sve ono što je potrebno za snaći se na moru, a usput se i druže s vršnjacima.

- Specifičnost trogirske škole jedrenja je u tome što treneru često asistiraju 'stariji optimisti'. To učenje djece od djece pokazalo se uspješnim i čini trogirsku školu posebnom, kaže trener Peraga, koji napominje da će  škola završiti 04. kolovoza dodjelom diploma i kampiranjem u nekoj od uvala na Drveniku Velom.

Inače školu pohađa 48 – ero djece, od 6 do 12 godina, koji su podijeljeni u 4 ekipe ovisno o uzrastu.

Vrijedna donacija

Kako bi najmlađi članovi JK Trogir s velikim uspjehom trenirali i učili jedriti, jedrilicu klase Optimist donirao im je Ivo Boban sa suprugom Helene koji ljetuju u Trogiru, a inače žive i rade u Švicarskoj.
 
Oni su 5. srpnja iz „Foundation Helene & Ivo Boban“ mladim optimistima donirali jedrilicu vrijednosti 27 tisuća kuna i kako kažu to im je samo jedna u nizu donacija.

– Drago mi je da smo mogli pomoći JK Trogir, jer djeca su naša budućnost, rekao je Boban kojemu je predsjednik kluba Šime Rožić uputio iskrene zahvale na ovoj vrijednoj donaciji.

{gallery}jedrenje1407{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 14 Srpanj 2014 12:05
HomeSPORTMeđunarodni judo kamp u Sućurcu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala