Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\deni
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/deni
Ponedjeljak, 14 Srpanj 2014 10:48

Trogiranka Jelena nova Miss turizma Hrvatske

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Trogiranka Jelena Katarina Kapa nova je Miss turizma Hrvatske 2014, a Deni Žižić prva je pratilja nove Miss turizma.

U subotu navečer u Grand hotelu Palazzo u Poreču, pred više od 2000 posjetitelja održalo se jedanaesto izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske. Dvanaest atraktivnih finalistica i dvanaest privlačnih finalista iz cijele Hrvatske, predstavili su se u najnovijim modnim kolekcijama.

Nakon nekoliko izlazaka pred žiri novom Miss turizma Hrvatske 2014. proglašena je Jelena Katarina Kapa iz Trogira dok je Mister turizma Hrvatske za 2014. godinu Ivica Prižmić iz Splita. Prva i druga pratilja novoizabrane Miss su Deni Žižić iz Trogira i Adriana Popović iz Splita, dok su prvi i drugi pratitelj Bruno Zokvić i Renato Suman, obojica iz Zagreba. Prema izboru žirija, Miss i Mister fotogeničnosti su Ivana Premur iz Zlatara i Petar Krešimir Biškup iz Zagreba, Miss i Mister simpatičnosti Žana Žanko iz Sinja i Manuel Smoljan iz Rovinja, a Miss i Mister najljepši osmijeh Magdalena Živaljić Tadić iz Vukovara i Dominik Milić iz Rijeke. Istarski predstavnici, uz Rovinjca Smoljana bili su Ivan Šimunović iz Poreča i Paola Vuica iz Pule.

Voditelji finalne večeri izbora bili su Vlatka Pokos, koja je ujedno otpjevala i pjesmu "Na dohvat ruke" te Boris Kosmač vlasnik licence.

Pripreme finalistica i finalista u Poreču  trajale su nekoliko dana, a tijekom svog boravka i aktivnosti u Poreču plijenili su pozornost građana i mnogobrojnih turista, snimajući atraktivne modne editorijale. Pobjednici izbora Miss i Mister Turizma Hrvatske 2014. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Panami odnosno u Ekvatorijalnoj Gvineji u Africi.
Foto: Domagoj Biondić

{gallery}deni{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Utorak, 15 Srpanj 2014 07:11
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala