Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\aurorajabuka
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/aurorajabuka
Utorak, 08 Srpanj 2014 07:40

Crvena jabuka u Aurori

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Preko deset studijskih albuma, nekoliko uspješnih kompilacija, brojne turneje i veliki hitovi čine Crvenu jabuku i danas jednim od najpopularnijih pop grupa. U primoštenskoj Aurori pjevaju ove subote, 12. srpnja a za ulaznicu u pretprodaji valja izdvojiti tek 50 kuna.

Glazbeni opus Crvene jabuke čini preko 40 pjesama iz bogate riznice sarajevske grupe koju i danas jednakim žarom slušaju sve generacije kao što je to bilo i u vrijeme kada je grupa nastala. Hitovi poput “Dirlija”, “Bježi kišo s prozora”, “To mi radi”, “Nekako s proljeća”, “Stižu me sjećanja”, “Tvoga srca vrata”, “Tugo nesrećo”, “Zovu nas ulice”, “Riznice sjećanja”, “Svijet je lopta šarena”, “Dobro neka svira” uvijek su rado slušani, pa je grupa Crvena jabuka na neki način konstanta domaće estrade čije su pjesme jednako zanimljive danas kao i u vrijeme kada su nastale sredinom 80-tih godina.

Grupa poznata po mnogim ljubavnim pjesmama koje su zaljubljeni parovi često prisvajali kao svoje jer su uz njih proveli romantične dane, i na novom albumu je ostala vjerna temi ljubav i romantika.

Nakon odlično prihvaćenih singlova "Imam neke fore" i "Rođendan", za treći je singl s aktualnog albuma Crvene jabuke "Nek' bude ljubav" izabrana pjesma "Za njene oči". Kao i sve pjesme Crvene jabuke i ova govori o najljepšem osjećaju, o ljubavi..

Šaroliki tjedan u Aurori osim koncerta Crvene jabuke, obilježit će i program We Love Aurora (petak) gdje uz besplatan upad možete uživati u audio-vizualnom partyu "Road to Ibiza", dok je nedjelja rezervirana za pjena party uz DJ Miku.

Aurora od petka, 11. srpnja započinje raditi svaku večer.

{gallery}aurorajabuka{/gallery}

HomeZABAVAKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala