Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 02 Srpanj 2014 11:31

Mario Miše izradio kostime za novu teen zvijezdu

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Legendarni umjetnik svjetskog renomea Mario Miše, porijeklom iz Trogira, koji je poznat po bliskoj suradnji s dizajnericom Vivienne Westwood i dizajner anđeoskih krila Victoria’s Secret izradio je prekrasne kostime za spot „Hajde da ludujemo“ čiju obradu izvodi teen zvijezda Endi (Endi Schrotter).

Nekada legendarni hit slavne Tajči koji je žario svim diskotekama i danas osvaja srca mnoge publike plešući u ritmovima ludih devedesetih.

Zarazni poletni pop hit Zrinka Tutića i Alke Vuice dobio je novu dimenziju u prekrasnim narančastim kostimima koje je osmislio mladi umjetnik Mario Miše. Glavnu inspiraciju slavni umjetnik pronašao je u Tajčinom nastupu na Jugoviziji 1990.godine i narančastoj boji. Ono što ga je posebno oduševilo bila je kvaliteta i energičnost mladog pjevača i njegovog tima gdje se moglo zamijetiti da im je svjetska produkcija itekako važna.

Za potrebe spota dizajnirana su i izrađena četiri kostima posebno za Endija, a svi kostimi su ručni rad Maria Miše. Također tu su i posebni kostimi za bend i back vokole na čiju je izradu potrošeno preko 200 sati, a na kostimima je radilo više od 15 ljudi.
Izvorni tekst ovdje....

HomeKULTURA(N)ova "Godina od sto čuda" od utorka u atriju Muzeja grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala